ECO4 U03 MERCATS I EMPRESA (COSTOS I INGRESSOS)

Activitat 2:
  1. A la taula adjunta tens els ingressos i costos actuals del negoci. Calcula com variaria el seu resultat si aconseguís doblar la producció (vigila, perquè alguns costos son fixos i d’altres variables!) Quan ho tinguis, enganxa la taula a un nou post al teu bloc.






Cost setmanal
(1.000 entrepans)
Cost setmanal (2.000 entrepans)
Tipus de cost
Pa
100 €
200
Variable

Lloguer del local
450 €
450 €
Invariable

Tonyina
400 €
800

Variable
Neteja diària
50 €
50

Invariable
Bossetes de paper (1 per entrepà)
50 €
100
Salari treballador
800 €
800

Invariable
Electricitat
30 €
30
invariable

TOTAL DESPESES
1.880 €

2430

TOTAL INGRESSOS
3.000 €
6000

BENEFICI
1.120 €
3570



      2. Quant li costa al Guillem, en promig, produir UN entrepà quan en produeix 1.000? I quan en produeix 2.000?
      1,88€ i 1,22€
        3. Com podríem mesurar la productivitat d’en Ataulfo? Calcula aquesta productivitat per quan produeix 1.000 entrepans i quan produeix 2.000.
        Dividint la producció entre les unitats de treball. 1 treballador = 1000 entrepans, 1 treballador = 2000 entrepans/traballador

        Comentaris

        Entrades populars